Kövessen minket facebookon!
Kövessen minket pinteresten!
Hírlevél
Termékajánló
Kiemelt logisztikai partnerünk

Termék részletek


Levendulás közepes pörkölésű arabica szemes kávé

Levendulás közepes pörkölésű arabica szemes kávé
2 950 Ft

Mi lehet jobb, mint egy forró, fekete, frissen főtt kávé? Hát, egy forró, fekete, frissen főtt levendulás kávé! A szenvedélyek találkozása: kávé és levendula!

Nincs az a hétfő reggeli készülődés, vagy munkaidő utáni barátnőzés, amit ne dobna fel! Akinek presszókávé formájában „túl sok”, készíthet belőle egy illatos, lazulós, délutáni cappuccinót vagy nyáron egy hűsítő jeges lattét!

250 gramm, közepes pörkölésű arabica szemes kávé - levendulával

 • A minőséget a szakmában méltán elismert Kapucziner Kézműves Kávépörkölő garantálja. A szorgalmas házaspár által vezetett kis manufaktúra 1993 óta a győri Sarló köz 9. szám alatti üzletben, napi rendszerességgel pörköli a világ minden tájáról érkező kávékülönlegességeket. Probat kávépörkölő berendezésük a lehető legjobb minőségű pörkölt kávét készíti, több mint két és fél évtizede.

  A Kapucziner Kézműves Kávépörkölő egymás után háromszor (2011-ben, 2012-ben és 2013-ban) nyerte el az év kávépörkölője címet.

  És ami nagyon fontos egy környezettudatos, levendulaimádó vásárlónak: a cég környezetbarát és a kézműves kávékhoz igazodó csomagolásban készítette el ezt a valódi különlegességet a Kallavender & Co. webshopja számára!

 • Gyártó
  KapuczinerKézművesKávépörkölő
  Címkék
  arabica,levendulás kávé,szemes kávé
  Cikkszám
  52552-11
  Tömeg
  2,5 kg/db
Webáruház készítés